logo

O nama

O TVRTKI

IGH d.o.o., poduzeće registrirano za pružanje usluga projektiranja, nadzora i kontrole kvalitete u graditeljstvu, započelo je sa radom početkom veljače 2013. godine.
Poslovna zgrada IGH d.o.o. nalazi se na Bišću polju, u industrijskoj zoni, na južnom ulazu u Mostar. U objektu površine oko 2000 metara četvornih nalazi se najsuvremenija laboratorijska i druga oprema kojom se omogućava viša razina stručne usluge u građevinarstvu, posebice kontrole kvalitete i stručnog nadzora. Temeljne djelatnosti tvrtke se kreću od ispitivanja različitih građevinskih materijala i proizvoda, preko različitih vrsta nadzora i projektiranja i revizije (visokogradnja, niskogradnja, hidrotehnika, geotehnika i dr.), do zaštite čovjekove sredine.
Sa raspoloživim kadrovskim i materijalnim resursima, IGH zauzima poziciju jedne od vodećih konzultantskih tvrtki u Hercegovini, ali i u čitavoj Bosni i Hercegovini.

MISIJA I VIZIJA

POSLOVNA POLITIKA

VIZIJA: Postati centar izvrsnosti za istraživanje i razvoj u graditeljstvu uz očuvanje i dodatni razvoj naših temeljnih vrijednosti kao što su znanje, profesionalnost i konkurentnost.

MISIJA: Naša misija je da po pristupu ostanemo profesionalni i dinamični, tako da svojom visokostručnom i kvalitetnom ponudom u svakom trenu možemo udovoljiti rastućim zahtjevima u području graditeljstva u našoj zemlji. Iskustvo stečeno na projektima generira stručnjake koji su spremni preuzimati sve veću odgovornost i voditi sve kompleksnije poslove. Na taj način se stvara baza stručnosti i iskustva “IGH”-ovih djelatnika. Takva strateška nakana osigurava stabilnu i sigurnu budućnost tvrtki i našim klijentima.

LJUDSKI RESURSI

Većina stalno uposlenog “IGH” osoblja ima akademsko obrazovanje, a pored vlastitog osoblja tvrtka ima angažirane stalne neophodne specijaliste.

ORGANIZACIJA

IGH je organiziran u šest odjela: Odjel općih poslova, Odjel za materijale i konstrukcije, Centralni laboratorij, Odjel za nadzor nad izgradnjom objekata niskogradnje i visokogradnje, Odjel za geotehniku, hidrotehniku i okoliš, te Odjel za projektiranje u visokogradnji.

SREDSTVA

“IGH” je opremljen odgovarajućim računalnim hardverom i osnovnom softverskom platformom, te ima više specijaliziranih softvera za riješavanje specifičnih inženjerskih problema. Centralni laboratorij sastoji se od više laboratorija specijaliziranih za ispitivanja pojedinih građevnih materijala. Svi laboratoriji su opremljeni suvremenom laboratorijskom opremom.

POLITIKA KVALITETE

Osnovni cilj “IGH” je osigurati klijentu profesionalnu uslugu dobre kvalitete. Uprava “IGH” je donijela odluku o “Politici kvalitete IGH” želeći razviti, koristiti i trajnom poboljšavati unutarnji sustav kvalitete prema normi BAS/EN/ISO/IEC 17025:2005.